Slagverkkonsert søndag 14.1.2018

Tvinnereim, Åsmund Endret:09.01.2018 16:32

​SLAGVERKSKONSERT FOR FEMTENDE GANG - Kultursalen Hokksund ungdomsskole kl. 18.00

For femtende år på rad trommer Øvre Eiker kulturskole sammen slagverkskonsert i samarbeid med Nedre Eiker kulturskole og musikklinja på St. Hallvard videregående skole i Lier. På konserten deltar også elever fra Drammen kulturskole og Eikeli & Eiksmarka skolekorps i Bærum.

Disse konsertene har bidratt til det yrende slagverkslivet vi har og har hatt i Eiker-kommunene. De eldre elevene inspirerer og motiverer de yngre elevene, og de som i dag er de eldste har en gang vært de små som ble inspirert. To eksempler på dette er Sebastian Lindland (Nedre Eiker) og Jonas Evenstad (Øvre Eiker), som en gang var spente 8-åringer på sin første slagverkskonsert, og i dag er elever på musikklinja på St. Hallvard og på det prestisjetunge Talenturviklingsprogrammet (TUP) på Norges Musikkhøgskole, og har spilleoppdrag over hele regionen.

På konserten vil publikum få høre et variert utvalg musikk, med 50 slagverkere mellom 7 og 18 år. Med alt fra soloinnslag til femtimanns slagverksensemble, vil publikum få høre alt fra sarte slag til heftige trommesoloer, høy sjarmfaktor og virtuost marimbaspill!

Konserten har gratis inngang, og Øvre Eiker skolekorps har kafé i forkant av konserten!

For mer informasjon, kontakt Eli Molaug Odland (slagverkslærer Øvre Eiker kulturskole), på telefon (92 44 62 21) eller e-post (eliodland@gmail.com)

Opprettet: 07.01.2018 17:06