Sommerkurs Vestregionens ungdomssymfoniorkester

Tvinnereim, Åsmund Endret:17.04.2018 10:23

​Vestregionens ungdomssymfoniorkester inviterer til sommerkurs og sesongstart for barn og ungdom mellom 9 og 18 år, 13. – 16. august 2018 i Sandvika.

Elsker du å spille i symfoniorkester? Eller har du bare lyst til å prøve? Har du lyst til å være sammen med andre som liker å spille? Da er dette noe for deg mellom 9 og 18 år.

VUS består av unge musikere fra videregående skoler, de kommunale musikk- og kulturskolene, skoleorkestre og skolekorps i Vestregionen. Vi har plass til mange flere elever! Deltagerne fra 9 – 12 år vil ha et eget juniororkester, der vi legger vekt på trivsel og glede i et musikalsk miljø.

Ungdomsorkesteret består av strykere, blåsere og slagverk. Juniororkesteret er kun for strykere. Du bør ha spilt i minst to år for å delta i juniororkesteret.

Klikk her for mer informasjon og påmelding.

For mer informasjon ta kontakt med Øvre Eiker kulturskole kulturskolen@oeiker.no

Opprettet: 17.04.2018 10:19