Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ansatte

  Endret:13.08.2019 22:13

 

Åsmund%20Tvinnereim

Åsmund Tvinnereim​

Rektor og klarinett

Åsmund er rektor for kulturskolen.
Han er utdannet klarinettist fra Østlandets Musikkonservatorium. Åsmund var ansatt som lærer/inspektør i Oslo musikk- og kulturskole fra 1992-2014. Åsmund underviser også på klarinett i tillegg til å være rektor. Bosatt i Kongsberg.

Rektor/Fløytelærer

​Mari Sundsaasen Innervik

Fløyte

Mari underviser på fløyte. Hun er utdannet fra Norges musikkhøgskole som faglærer i instrumentalpedagogikk og master i soloinstrument- og kammermusikk. Mari kommer opprinnelig fra Langangen i Telemark og fikk sitt første instrument fra korpset i bygda som åtteåring. I dag er hun bosatt i Oslo og jobber primært som fløytelærer og profesjonell fløytist. Mari er en av grunnleggerne av "Fløytefest" et arrangement som årlig går av stabelen i Skien for entusiastiske fløytister i alle aldre. Bosatt i Oslo.

Saksofonlærer

​Hilde Glesne

Saksofon/Dks koordinator

Hilde Glesne jobber i administrasjonen. Hun er blant annet koordinator for Den kulturelle skolesekken. Hun underviser også på saxofon. Hilde har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole der hun gikk 4 år på kandidatstudiet i utøvende saxofon, deretter tok hun PPU (Praktisk Pedagogisk utdanning) Hun jobber også i Nedre Eiker Kulturskole. Bosatt i Drammen.

Slagverkslærer

Eli Molaug Odland

Slagverk

Eli underviser på slagverk. Hun kommer fra Sandnes, og har studert klassisk slagverk og instrumentalpedagogikk ved Musikkonservatoriet i Tromsø og Norges Musikkhøgskole i Oslo. I tillegg til å undervise slagverk ved Øvre Eiker musikk- og kulturskole dirigerer Eli aspirant- og juniorkorpset i Eiksmarka & Eikeli skolekorps i Bærum og spiller i slagverkduo en er 1 og i Norwegian Cornett & Sackbuts. Bosatt i Oslo.

Pianolærer

​Emir Mujkic

Piano

Emir underviser på piano. Han kommer opprinnelig fra Bosnia og Hercegovina.
Han studerte klaver i to år ved Musikk Akademiet i Sarajevo, men måtte avbryte studiene pga. krigen.

Klaverstudiene og direksjon fullførte han ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Han har spilt konserter både i Norge og utlandet. Emir jobber også i Ås Kulturskole. Bosatt i Heggedal.

​Eva Beate Laugerud

Kunstfag

Hun er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo med mastergrad i kunstfag.
Eva har verksted på Tingstua i Gamle Hokksund og er bosatt i Hokksund.

 

 

Tormod Vold Mikkelsen

Gitar


Tormod underviser i gitar. Han har en fireårig bachelor i utøvende klassisk gitar fra Norges Musikkhøgskole, og har i tillegg en master i musikkteknologi, samt PPU fra samme institusjon. Ved siden av jobben i kulturskolen, underviser han på ungdomsskole og gjør frilansarbeid innenfor både klassisk og rytmisk musikk.

Gro-Marthe Dickson

Sang/kor 

Gro-Marthe underviser i sang og kor. Hun kommer fra Hokksund, og har utdannelse som faglærer i rytmisk vokal fra Universitetet i Agder. Hun har også tatt videreutdanning i musikk og helse ved Norges Musikkhøgskole, og har fag på masternivå i musikkterapi fra Aalborg Universitet. I tillegg til å undervise ved kulturskolen jobber hun frilans som vokalist, sangpedagog og kordirigent. Bosatt i Oslo.

Fiolinlærer/Eiker Strykeorkester

​Iselin Kaste Gundersen

Fiolin

Hun har utøvende bachelor- og mastergrad ved Norges musikkhøgskole med Harald Aadland og Kolbjørn Holthe som lærere. Praktisk pedagogisk utdanning som valgfag i grunnutdanningen. Iselin jobber også på Bolteløkka skole i Oslo. Bosatt i Oslo.

Danselærer

​Marte Blom Onshuus Sommerfeldt

Dans/Drama

Marte underviser i dans. Hun kommer fra Tjøme i Vestfold, men bor nå i Hokksund. Marte er utdannet danser og dansepedagog ved Norges Dansehøyskole (2005-2008). Vinteren 2009 tok hun dansekurs i New York ved skolene Dance New Amsterdam og Steps on Broadway. Ved siden av å undervise danser Marte i dansekompaniet Komma Danseteater, som har sin base i Oslo. Bosatt i Hokksund.

Fiolinlærer/Eiker Strykeorkester

​Myong Yong Baek

Fiolin

Hun er fra Sør Korea og har sin utdannelse fra Kyonghee universitetet og St. Petersburg Conservatorie. Myong bor i Bærum og har jobbet i ca. 20 år som fiolinlærer, noe hun trives veldig godt med. Bosatt på Bekkestua.

​Mari Hauglum Bermingrud

Trompet/kornett

 

Drama-/teaterlærer/RBUT

​Trond Vetterstad

Drama i Den kulturelle skolesekken

Trond underviser i drama rundt på alle grunnskolene i forbindelse med Den kulturelle skolesekken. Bosatt i Hokksund.

Andreas Håvik

Trombone/grovmessing

Andreas underviser på grovmessing (trombone, baryton, tuba og althorn) og kornett. Bosatt i ​Mjøndalen.

Eva Rupali Graven

Waldhorn (i samarbeid med Kongsberg kulturskole)

Eva er utdannet fra institutt for musikk ved NTNU i Trondheim og Universitetet i Oslo.  Eva har spilt masse i korps og symfoniorkester og fra våren 2014 spiller hun fast i Oslo Symfoniorkester. Eva har også jobbet som teorilærer ved musikklinjen på St.Hallvard vgs. med Musikkhistorie som er et av hennes fordypningsområder sammen med waldhorn. I tillegg til å jobbe i Øvre Eiker jobber hun også i  Kongsberg kulturskole hvor sistnevnte utgjør den største stillingen. Bosatt i Kongsberg. 

Opprettet: 15.01.2014 10:09