Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ansatte

  Endret:03.06.2022 16:59
 ​​Åsmund Tvinnereim​Rektor og klarinettÅsmund er rektor for kulturskolen.Han er utdannet klarinettist fra Østlandets Musikkonservatorium. Åsmund var ansatt som lærer/inspektør i Oslo musikk- og kulturskole fra 1992-2014. Åsmund underviser også på klarinett i tillegg til å være rektor. Bosatt i Kongsberg.​​Mari Sundsaasen Innervik FløyteMari underviser på fløyte. Hun er utdannet fra Norges musikkhøgskole som faglærer i instrumentalpedagogikk og master i soloinstrument- og kammermusikk. Mari kommer opprinnelig fra Langangen i Telemark og fikk sitt første instrument fra korpset i bygda som åtteåring. I dag er hun bosatt i Oslo og jobber primært som fløytelærer og profesjonell fløytist. Mari er en av grunnleggerne av "Fløytefest" et arrangement som årlig går av stabelen i Skien for entusiastiske fløytister i alle aldre. Bosatt i Oslo.​​Hilde GlesneSaksofon/Dks koordinatorHilde Glesne jobber i administrasjonen. Hun er blant annet koordinator for Den kulturelle skolesekken. Hun underviser også på saxofon. Hilde har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole der hun gikk 4 år på kandidatstudiet i utøvende saxofon, deretter tok hun PPU (Praktisk Pedagogisk utdanning) Hun jobber også i Nedre Eiker Kulturskole. Bosatt i Drammen.​Eli Molaug OdlandSlagverkEli underviser på slagverk. Hun kommer fra Sandnes, og har studert klassisk slagverk og instrumentalpedagogikk ved Musikkonservatoriet i Tromsø og Norges Musikkhøgskole i Oslo. I tillegg til å undervise slagverk ved Øvre Eiker musikk- og kulturskole dirigerer Eli aspirant- og juniorkorpset i Eiksmarka & Eikeli skolekorps i Bærum og spiller i slagverkduo en er 1 og i Norwegian Cornett & Sackbuts. Bosatt i Oslo.​​Emir MujkicPianoEmir underviser på piano. Han kommer opprinnelig fra Bosnia og Hercegovina.
Han studerte klaver i to år ved Musikk Akademiet i Sarajevo, men måtte avbryte studiene pga. krigen.

Klaverstudiene og direksjon fullførte han ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Han har spilt konserter både i Norge og utlandet. Emir jobber også i Ås Kulturskole. Bosatt i Heggedal.

​Eva Beate Laugerud

Kunstfag

Hun er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo med mastergrad i kunstfag.
Eva har verksted på Tingstua i Gamle Hokksund og er bosatt i Hokksund.

 

 

 

Joakim Vikanes

Gitar
Gro-Marthe Dickson(i permisjon)

Sang/kor 

Gro-Marthe underviser i sang og kor. Hun kommer fra Hokksund, og har utdannelse som faglærer i rytmisk vokal fra Universitetet i Agder. Hun har også tatt videreutdanning i musikk og helse ved Norges Musikkhøgskole, og har fag på masternivå i musikkterapi fra Aalborg Universitet. I tillegg til å undervise ved kulturskolen jobber hun frilans som vokalist, sangpedagog og kordirigent. Bosatt i Oslo.

​Iselin Kaste Gundersen

Fiolin

Iselin Skretting jobber som fiolinlærer i kulturskolen. Hun har ansvar for Eiker strykeorkester sin aspirantgruppe som øver hver onsdag på Hokksund ungdomsskole. Sammen med slagverklærer Eli Odland har hun faget "samspill" hver tirsdag på Arena Vestfossen. Iselin har bachelor- og mastergrad fra Norges musikkhøyskole. Bor på Slependen i Bærum.


​Marte Blom Onshuus Sommerfeldt(i permisjon)

Dans/Drama

Marte underviser i dans. Hun kommer fra Tjøme i Vestfold, men bor nå i Hokksund. Marte er utdannet danser og dansepedagog ved Norges Dansehøyskole (2005-2008). Vinteren 2009 tok hun dansekurs i New York ved skolene Dance New Amsterdam og Steps on Broadway. Ved siden av å undervise danser Marte i dansekompaniet Komma Danseteater, som har sin base i Oslo. Bosatt i Hokksund.Lise Kristoffersen, vikar dans og DKS dans/drama

Lise Kristoffersen er 26 år og oppvokst i Lier. Hun er utdannet ved Norges Dansehøyskole, med utveksling i Paris og senere trent flere mnder i Los Angeles

Lise er vikar skoleåret 2020-21. Hun er motiverende, imøtekommende og har et sterkt ønske om at alle elever skal få utbytte av dansingen.


​Myong Yong Baek

Fiolin

Hun er fra Sør Korea og har sin utdannelse fra Kyonghee universitetet og St. Petersburg Conservatorie. Myong bor i Bærum og har jobbet i ca. 20 år som fiolinlærer, noe hun trives veldig godt med. Bosatt på Bekkestua.


​Mari Hauglum Bermingrud

Trompet/kornett

Mari underviser på kornett, trompet og Suzuki-trompet. Hun har sin utøvende utdannelse fra musikkonservatoriet i Tromsø og musikkhøgskolen i Gøteborg, og  har en master i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole. Mari brenner for god begynneropplæring, og har videreutdannet seg som Suzuki-pedagog fordi hun mener at også de yngre barna skal få lov til å spille trompet. 

Med mottoet «alle barn kan» er Mari en kreativ pedagog som møter hver enkelt elev der de er. Når Mari ikke underviser på kulturskolen, spiller hun i Elvebyen messingkvartett og dirigerer skolekorps.

 
Andreas Håvik

Trombone/grovmessing

Andreas underviser på grovmessing (trombone, baryton, tuba og althorn) og kornett. Bosatt i ​Mjøndalen.


Eva Rupali Graven

Waldhorn (i samarbeid med Kongsberg kulturskole)

Eva er utdannet fra institutt for musikk ved NTNU i Trondheim og Universitetet i Oslo.  Eva har spilt masse i korps og symfoniorkester og fra våren 2014 spiller hun fast i Oslo Symfoniorkester. Eva har også jobbet som teorilærer ved musikklinjen på St.Hallvard vgs. med Musikkhistorie som er et av hennes fordypningsområder sammen med waldhorn. I tillegg til å jobbe i Øvre Eiker jobber hun også i  Kongsberg kulturskole hvor sistnevnte utgjør den største stillingen. Bosatt i Kongsberg. 

Opprettet: 15.01.2014 10:09