Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Eiker Strykeorkester (ESO)

  Endret:05.02.2019 09:24

Eiker Strykeorkester (ESO) er et kulturskoleorkester for Nedre Eiker kulturskole og Øvre Eiker kulturskole. ESO ble etablert av Nedre Eiker kulturskole i 1997, og etablerte samarbeid med Øvre Eiker Musikk- og kulturskole fra 1998.

ESO drives av kulturskolene som en del av opplæringen på strykeinstrumenter​. Når du tildeles plass på et strykeinstrument, får du automatisk plass i orkesteret i tillegg til ordinære spilletimer. Dette er inkludert i semesteravgiften (se priser).

Samspill

ESO aspirantorkester har øvelse tirsdager fra 17.30-18.30 på Hokksund ungdomsskole.

ESO hovedorkester har øvelse onsdager fra 18.00-19.15 på Folkets hus, Krokstadelva.

Samspillene ledes av Iselin Skretting (nybegynnere/aspirantsamspill), Myoung Jong Baek og Cecilie Husevåg (viderekommende). Samspillene øver hver for seg, men også sammen mot felles fremføringer og konserter.

ESA

ESO har også en tilhørende aktivitetsgruppe - ESA (Eiker Strykeorkesters Aktivitetsgruppe). 
ESA er en venneforening med formål å arrangere frivillige seminarer etc. som kommer i tillegg til den ordinære kommunale driften av orkesteret. Styret i ESA består av foresatte, elever, kulturskolerektor NE og kulturskolerektor ØE. Medlemskap i ESA er frivillig for ESOs medlemmer. ESA avholder årsmøte innen mars hvert år.

 

Eiker Strykeorkester 

 

Opprettet: 03.01.2014 12:54