Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Samarbeidspartnere

  Endret:02.08.2018 11:04

Øvre Eiker kulturskole har et nært samarbeid med det frivillige kulturlivet i kommunen.

De frivillige lagene/foreningene har ansvaret for seminarer, turer, korpsuniformer, kostymer og kulisser til teater etc. Kulturskolen som ressurssenter har ansvar for opplæringen, og høyt kvalifiserte lærere tilbyr tilpasset opplæring til elevene i teater/drama og skolekorps. Denne opplæringen er en del av kjernevirksomheten i kulturskolen. Sammen har vi ansvaret for det sosiale fellesskapet.

Teater

AnnieKulturskolen tilbyr i samarbeid med Røren barne- og ungdomsteater plass i dramagrupper hvor det er fokus på dans, drama og teaterlek. Elever i dramagruppene er en del av teateroppsetningen som Røren Barne- og Ungdomsteater setter opp hver høst.

Undervisningen er stort sett ukentlig. I perioder med teateroppsetninger er det øvelse og forestillinger flere ganger i uka/helg.

​For å søke om plass bruk benytt elektronisk søknadskjema

Røren Barne- og Ungdomsteater er et foreldredrevet teater basert på dugnader. Opptak til ungdomsgruppen(fra 7 trinn og oppover) i teateret, behandles av styret i Røren Barne- og Ungdomsteater.
Faktura sendes ut fra Røren barne- og ungdomsteater. For kontakt og spørsmål benytt epost leder@rorenteater.org

For mer info se her Røren barne- og ungdomsteater.

Tutti korps - Sammen skaper vi livskraftige skolekorps

Samarbeidet mellom kulturskolen, skolekorpsene og Musikkrådet har ført til at alle korpselever i Øvre Eiker fra 2004 får tilbud om opplæring i Kulturskolen. Dette opplæringstilbudet er en del av kjernevirksomheten i Kulturskolen.

HokksundØvre Eiker skolekorps er et tilbud til barn og unge i alderen 8 til 19 år i nærområdet. Korpset er delt inn i 3 grupper; rekrutter, aspiranter og hovedkorps. Øvelsene foregår hver tirsdag på Hokksund Ungdomsskole.
Korpset har også en drilltropp som er med i konkurranser i tillegg til diverse oppdrag sammen med korpset. Gjennom året har vi konserter, sosiale samlinger, seminarer, 17. mai og korpstur hver sommer. Korpset har i dag ca. 80 medlemmer, og rekrutterer primært fra Hokksund barneskole, Røren skole, Vestfossen barneskole og Ormåsen skole.

Mailadressen til korpset er oeskolekorps@gmail.com og adressen til hjemmesiden er øvreeikerskolekorps.no

FSUKFiskum skole- og ungdomskorps øver onsdager hver andre uke i tillegg til seminar og konserter. Øvelsene foregår på Darbu skole.
Viderekommende elever som bor på Darbu tilbys samspill sammen med den voksne gruppen i FSUK.

 

 

SSK

 

 

Skotselv skolekorps øver torsdager hver uke i tillegg til seminarer og konserter. Øvelsene foregår på Skotselv skole. SSK er et brass-band, dvs. elevene spiller messinginstrumenter og slagverk. Elevene er nåværende/tidligere elever fra Skotselv skole. SSK kunne med stolthet feire sitt 10-års jubileum i 2013.

 

Opprettet: 03.01.2014 12:55