Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kulturskolens dansetilbud

Tvinnereim, Åsmund Endret:14.01.2022 11:03

Kulturskolen i Øvre Eiker har 2021-22 utvidet dansetilbudet med fire nye grupper og har samtidig endret strukturen på noen av de etablerte gruppene våre.

Før du leser videre ta gjerne en kikk på denne flott dansevideoen med Jazz 3!

Dans med Jazz 3

Vi er utrolig glad for å ha Lise Kristoffersen med oss videre på laget. Hun har gjort en formidabel jobb som vikar og hun gleder seg til å jobbe videre med de herlige danseelevene vi har i kulturskolen. Lise og Marte har masse kule dansetrinn og øvelser på lager og håper alle vil være med videre.

Her er litt kortfattet info om struktur og nye grupper. For mer informasjon om hver klasse(dag, tidspunkt, lærer etc) så bruk venstremenyen.

 

  • Barnedans 4-6 år, der blir det en ny gruppe torsdager som gjør at vi kan ta inn alle fra ventelisten.
  • Dans 2.-3 klasse og 3.-4.dans blir nå slått sammen igjen, men det blir to grupper slik at man kan velge om man vil gå på onsdag eller torsdag.
  • Vi trenger beskjed innen 1.mai fra dere som nå er med på 2-3 klasse eller 3-4.klasse om dere vil gå på onsdag eller torsdag.
  • Det som tidligere var dans 5-7 klasse og 8- 10.klasse blir fra høsten av delt inn i tre nivåer:. Jazz 1, Jazz 2 og Jazz 3. 
    Det er danselærerne som gjør vurdering av hvilket parti den enkelte elev skal være i. Slik vil elevene få akkurat den utfordringen de trenger tilpasset sitt nivå. Vi vil ta kontakt med dere for å informere hvilket av de tre gruppene vi anbefaler flytt til i løpet av uke 16. Flytt gjelder fra høsten.
  • Vi får et nytt tilbud på dans fra 5.klasse og oppover som heter Dansemix, med blant annet hip hop.
    Denne kan dere melde dere på i tillegg til det andre eller om dere ønsker å bytte fra den gruppen dere går på i dag og over til den nye dansemix så gå det fint.


Opprettet: 27.04.2021 10:51