Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vil du jobbe hos oss?

  Endret:03.09.2021 12:37

Øvre Eiker kommune har passert 19 000 innbyggere, og visjonen vår “Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker” stiller store krav til en effektiv organisasjon med gode tjenester.

Vi kan blant annet tilby:

  • Svært gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale ​

 

 Ledige stillinger

Sykepleiere til somatisk avdeling, Eikertun helsehus

​Helse- og omsorgstjenestene i Øvre Eiker kommune er i gang med spennende utviklings- og omstillingsprosesser der forebygging, hverdagsmestring og spørsmålet “Hva er viktig for deg?” vektlegges. Sammen skaper vi et helhetlig, fremtidsrettet og faglig solid tjenestetilbud til kommunens innbyggere. (15.09.2021)

Sykepleiere til felles nattjeneste

​Vi ønsker oss  nye sykepleierkollegaer! Vil du være med oss på veien videre?Helse- og omsorgstjenestene i Øvre Eiker kommune er i gang med spennende utviklings- og omstillingsprosesser der forebygging, hverdagsmestring og spørsmålet “Hva er viktig for deg?” vektlegges. Sammen skaper vi et helhetlig, fremtidsrettet og faglig solid tjenestetilbud til kommunens innbyggere.  (17.09.2021)

Lærer Vestfossen ungdomsskole

​Vestfossen ungdomsskole har et ledig lærervikariat i 100 % stilling fra 01.10.2021 -31.07.2022. Det er ønskelig med undervisningskompetanse i norsk og spesialpedagogikk. Andre fag vil også bli vurdert. (16.09.2021)

Autorisert helsefagarbeider - helgestillinger i tjenester til funksjonshemmede

Vi søker etter deg med engasjement for å jobbe med mennesker med funksjonshemming. Fortrinnsvis ønsker vi helsefagarbeidere og deg som er i et utdanningsløp innen helse/sosialfag. Erfaring fra arbeid med målgruppen kan kompensere for utdanning. (08.09.2021)

Fagarbeider Røren skole/SFO

​Vi ser etter deg som har et stort engasjement for barn og unge og som har lyst til å være med på laget vårt! (08.09.2021)

Vernepleier/sykepleier

​Ser du etter faglige utfordringer og ønsker å gjøre en forskjell? Har du ambisjoner, faglig styrke og mot? Vi trenger deg! Vi ønsker å utvide fagteamet vårt for å bidra til at innbyggerne får en så god hverdag som mulig. Vi trenger deg som har beina på jorda og en solid faglig forankring. Du er flink med folk og liker å jobbe mot synlige resultater.  (08.09.2021)


Sammen skaper vi... 

 

Nyttige lenker​

Finn.no, stillinger i Øvre Eiker
NAV.no, stillinger i Øvre Eiker


Ønsker du et anbefalingsbrev fra ordføreren?

Er du mellom 16 og 19 år, og jobber eller har lyst til å jobbe med frivillig arbeid? Da er du kanskje kvalifisert til å få et anbefalingsbrev fra ordføreren. Les mer om hvordan du kan styrke din CV


For ansatte

​Slik legger du til en ny stilling​​​

Opprettet: 27.01.2014 09:14