Vin & musikk - en musikalsk vinsmaking

Bli med på en vinsmaking utenom det vanlige! Musiker og sommelier Knut Bjørnar Asphol kombinerer kunnskapen om vin og musikk for å gi gjestene en helt unik opplevelse.

På denne vinsmakingen får du lukte, smake og drikke god vin mens du hører gode historier med vinfakta, ispedd stemningsfull og levende musikk. Fra aromaen i glasset blir publikum med på historien og vinens reise. Til slutt kan vinen nytes til en italiensk arie, en fransk vise eller klassisk gitar. Knut Bjørnar kombinerer to av sine lidenskaper gjennom å være både gitarist og vinkjenner. Han har spilt for mange artister i inn- og utland og har produsert over 500 utgivelser. Han har vunnet Spellemannpris, og utgitt 8 egne album. I tillegg er han sommelier og vinjournalist i Romerikes Blad.

Denne kvelden har Knut Bjørnar med seg en sangstemme av de sjeldne: Stine Hole Ulla har vunnet norske talenter på TV2. Hun har spilt inn album med KORK, og samarbeidet med artister som KYGO og Ole Edvard Antonsen. Denne kvelden blir hun med å fortrylle oss med sin fantastiske stemme.

Velkommen til en musikalsk vinkveld!

Inngang kr. 549,-. Arrangementet starter kl. 19:00.

Billetter kjøper du her:
Vin & musikk - en musikalsk vinsmaking - 05.09.2024 | Øvre Eiker bibliotek | Kjøp billetter | Hoopla

Dato
5. september 2024
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Biblioteket

Arrangør

Biblioteket
Adresse
Rådhusgata 9
Postnummer og sted
3300 Hokksund