Gratis mammatrening i vår!

Våren 2024 blir det oppstart av gratis mammatrening på rådhuset i Hokksund. Treningen skjer seks onsdager fra 15. mai.

Hva: Tilrettelagt trening for deg som er i barselpermisjon. Treningen inneholder trening som styrker hele kroppen med tilpassede øvelser for magemuskler og bekkenbunnen. Vi benytter blant annet matte, minibands/treningsstrikker og egen kroppsvekt. Ta med en treningsmatte til deg selv og matte/teppe til barnet ditt. Noen øvelser tar vi barnet med på dersom barnet trives med det. Noen barn liker å være på armen hos mor mens andre trives godt med å observere og utforske på matta. Det er individuelt hvor raskt man kan gjenoppta treningen etter fødsel. Du kan begynne å trene når du føler deg klar for det etter fødselen, men du bør vente minst 6 uker før du begynner. Bekkenbunnstrening anbefaler vi at du starter med så raskt som mulig etter fødsel.

Hvor: Festsalen på Rådhuset i Hokksund. Stasjonsgata 24, 3300 Hokksund. Inngang på kortsiden av Rådhuset, ved de store vinduene.

Når: 6 onsdager kl. 11.00-12.00. Kl. 12.00-12.30 blir det sosialt samvær og matpakke for dem som vil.

Treningsdatoer: 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6.

Pris: Gratis!

Påmelding: Send e-post med fullt navn, adresse og telefonnummer til instruktør og Fysioterapeut Carina Krosby. carina.krosby@ovre-eiker.kommune.no.

Send gjerne en e-post og spør oss om det du måtte lure på.