Kommunedirektøren deltar i bokbad om innovasjon

Grøner, Cathrine Endret:17.02.2021 14:44

​KS og Kommunal- og moderniseringsdepartementet inviterer til digitalt bokbad torsdag 18. februar kl. 14-15:00. Den aktuelle boka "Innovasjon i offentlig sektor" er skrevet av Rolf Rønning, professor emeritus ved Høgskolen i Innlandet.

- Denne boka er skrevet som en støtte til alle dem som arbeider med innovasjon i offentlig sektor, sier han. - Den er ment som en oversiktsbok, der en kan gå inn på enkelttemaer eller lese den i en større sammenheng. Håpet er at boka skal bidra til refleksjon og nytenkning for alle som er opptatt av offentlig sektor, sier Rolf Rønning.

Kommunedirektøren i Øvre Eiker deltar

KS og KMD inviterer til bokbad med utgangspunkt i Rolf Rønnings bok. Statssekretær Paul Chaffey vil innlede om regjeringens politikk i Meld. St.30 (2019-2020) En innovativ offentlig sektor. Noen av temaene i boken utdypes i samtale med aktører med erfaringer fra innovasjonsfeltet. Samtalepartnere er kommunedirektør i Øvre Eiker Trude Andresen og direktør i Ferd Sosiale Entreprenører Katinka Greve Leiner. Bademester er fagleder for innovasjon i KS Henrik Dons Finsrud.

Opprettet: 17.02.2021 14:35