Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Slutter som kommunedirektør i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:12.07.2022 12:19

​Trude Andresen har vært kommunedirektør i Øvre Eiker kommune siden 2015. Den 1. november tiltrer hun sin nye stilling som kommunedirektør i Indre Østfold kommune.

- Indre Østfold er en interessant kommune, og for meg som leder er dette en spennende mulighet, sier kommunedirektør Trude Andresen. - Jeg har hatt noen veldig fine år i Øvre Eiker, jeg mener vi har fått til mye bra sammen og satt en riktig retning for å møte framtidas utfordringer. Jeg kommer til å savne mange gode kolleger, folkevalgte og innbyggere når jeg slutter, sier hun.

Indre Østfold kommune ble etablert 1. januar 2020, ved en sammenslåing av kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Med sine 45.000 innbyggere er kommunen drøyt dobbelt så stor som Øvre Eiker, og Norges største jordbrukskommune. Det nye arbeidsstedet til Andresen blir på rådhuset i Askim.

- Etter syv år i Øvre Eiker søker Trude nye utfordringer. For oss er dette beklagelig, da vi mister en engasjert og god leder med høy arbeidskapasitet, men sånn er arbeidslivet, og jeg har forståelse for beslutningen, sier ordfører Knut Kvale. - Jeg ønsker Trude lykke til i ny jobb i Indre Østfold kommune. Vi starter jobben med å finne en etterfølger rett over sommeren, sier ordføreren.

Opprettet: 12.07.2022 12:16