Markerte byggestart med trefelling

Mandag 11. september felte ordfører Knut Kvale treet på Loesmoen som markerer oppstarten av byggeprosessen for ny Hokksund barneskole, idretts- og svømmehall.

- Jeg er glad for at vi er i gang, sa ordføreren da treet var felt. 

Anleggsleder i Skanska, Rune Aasen, ordfører Knut Kvale og daglig leder i ØEKE, Laila Gustavsen - Klikk for stort bildeAnleggsleder i Skanska, Rune Aasen, ordfører Knut Kvale og daglig leder i ØEKE, Laila Gustavsen Sunniva Riste-Bjørkli

Foruten ordføreren, var blant andre anleggsleder Rune Aasen i Skanska og daglig leder Laila Gustavsen i Øvre Eiker kommunale eiendom kommet for å markere at byggingen er i gang.

Området ved siden av Hokksundhallen skal i første omgang klargjøres til bygging med hogst, planering, montering av arbeidsbrakker mm, før grunnarbeidene starter i oktober.

Les mer om bygging av ny barneskole. 

Ordfører Knut Kvale feller tre som marekrer starten på byggeprosess for ny skole, idrettshall og svømmehall.jpg - Klikk for stort bildeOrdfører Knut Kvale feller tre som marekrer starten på byggeprosess for ny skole, idrettshall og svømmehall.jpg Sunniva Riste-Bjørkli