Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Vil du jobbe hos oss?

  Endret:07.09.2018 11:57

Øvre Eiker kommune har passert 19 000 innbyggere, og visjonen vår “Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker” stiller store krav til en effektiv organisasjon med gode tjenester.

Vi kan blant annet tilby:

  • Svært gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale ​

 

 Ledige stillinger

Veileder i STYRK-teamet

Vi ser etter deg som har et stort engasjement for barn og unge!Er du ansvarsfull og har et brennende hjerte for barnevernfaget? Ønsker du å oppleve et inspirerende og utviklende miljø med muligheter til å påvirke barn og unges oppvekstsvilkår? Da er du kanskje vår nye kollega?  (19.10.2018)

Geodataingeniør

​Vi har behov for en ny medarbeider i vår geodataavdeling. Det er ønskelig med god formal- og realkompetanse innen eiendomsfaglige- og juridiske emner. (19.10.2018)

Boveileder i tverrfaglig bo-team

​Vi ser etter deg som har et stort engasjement for arbeid med familier, barn og unge til en 100 % stilling som miljøterapeut i tverrfaglig bo-team i Øvre Eiker kommune. (16.10.2018)

Sykepleiere på korttidsavdelingene ved Eikertun helshus

​Vi søker autoriserte sykepleiere til faste stillinger i 80- og 90 % og ett vikariat 75 % på korttidsavdelingen v/Eikertun Helsehus. (10.10.2018)

Saksbehandler for tjenester til hjemmeboende

​Vi søker etter en fremtidsrettet, selvstendig og systematisk person med gode samarbeidsevner, som kan bidra inn i vårt spennende arbeid. Dette er et vikariat for vår faste saksbehandler som skal ut i ett års permisjon. (10.10.2018)

Rådgiver i Helse og omsorg

​Brenner du for utvikling av helse-, sosial og omsorgstjenestene? Er du ambisiøs, kreativ og hyggelig? Da er du kanskje vår nye rådgiver! (04.10.2018)


Sammen skaper vi... 

​Dokumenter

AGP (Arbeidsgiverpolitisk plattform)


Nyttige lenker​

Finn.no, stillinger i Øvre Eiker
NAV.no, stillinger i Øvre Eiker


Ønsker du et anbefalingsbrev fra ordføreren?

Er du mellom 16 og 19 år, og jobber eller har lyst til å jobbe med frivillig arbeid? Da er du kanskje kvalifisert til å få et anbefalingsbrev fra ordføreren. Les mer om hvordan du kan styrke din CV


For ansatte

​Slik legger du til en ny stilling​​​

Opprettet: 27.01.2014 09:14