Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kommunehelsesamarbeid og legetjenester

  Endret:14.01.2022 14:45

​Legetjenester i Øvre Eiker kommune består av følgende:

  • Fastlegene
  • Sykehjemslegene
  • Helsestasjonslegene
  • Skolelegen

Legevakt

Legevakten befinner seg i Kongsberg (Wergelandsvei 3, ved Kongsberg sykehus), og kan nås på tlf. 116 117 - les mer om legevakten her.

Tverrkommunalt samarbeid - kommunehelsesamarbeidet (KHS) 

Kommunehelsesamarbeidet er en avtale om tverrkommunalt samarbeid i Vestre Viken helseområde, og består av de 21 kommunene i gamle Buskerud samt Asker og Bærum kommuner. Kommunehelsesamarbeidet logo

Hensikten er å styrke kommunenes interesser i samhandling med Vestre Viken HF, at deltagerkommunene har oversikt over samhandlingsfeltet, og blir bedre i stand til å realisere både kortsiktige og langsiktige mål. Gjennom det tverrkommunale samarbeidet i KHS skal erfaringsutveksling, samarbeidstiltak og utviklingsprosjekter bidra til å styrke kommunenes tjenesteutvikling.

KHS har ikke beslutningsmyndighet på vegne av kommunene, men er en støtte for kommunene slik at de får et godt beslutningsgrunnlag internt og i samarbeid med Vestre Viken HF. 

Kommunehelsesamarbeidet har laget en egen nettside som forteller mere om hvordan arbeidet er organisert i vår region, hvem som representerer ditt område og referater fra etablerte samhandlingsforma. Nettsiden inneholder også lenker til aktuelle nettsteder hvor du kan innhente kunnskap og styringsdata.

Nettsiden til KHS finner du ved å klikke her

Koronavirus/Covid-19

Testing for koronavirus foregår på en teststasjon ved Kongsberghallen. Adressen er Numedalsveien 80, Kongsberg. Om du ønsker å bli testet for koronavirus, logg deg inn på Helsenorge.no for å bestille tid. Dersom du ikke kan bestille digitalt, eller dersom du tror at det er stor sannsynlighet for at du er smittet og/eller ikke kan reise til testasjonen selv, ring teststasjonen på 32 86 68 10 for å avtale tid (bemerk at det kan være lang ventetid på telefon på grunn av stor pågang - vi oppfordrer alle som kan, til å bestille digitalt). Denne telefonen er bemannet mandag til fredag fra 08.30-11.00 og 12.00-15.00. Klikk her for å lese mer (velg boksen "Testing for koronavirus").

Vaksine mot sesonginfluensa

Dersom du er i risikogruppa, anbefales du å vaksinere deg mot sesonginfluensa. Henvend deg til din fastlege for å bestille tid. Klikk her for å lese mer om influensavaksine og risikogrupper. 

Vaksine mot Covid-19

Klikk her for å lese mer om vaksinasjon mot koronavirus.


Opprettet: 16.10.2013 16:18