Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kommunehelsesamarbeid og legetjenester

  Endret:22.12.2022 13:01

​Legetjenester i Øvre Eiker kommune består av følgende:

  • Fastlegene
  • Sykehjemslegene
  • Helsestasjonslegene
  • Skolelegen

Legevakt

Legevakten befinner seg i Kongsberg (Wergelandsvei 3, ved Kongsberg sykehus), og kan nås på tlf. 116 117 - les mer om legevakten her.

Tverrkommunalt samarbeid - kommunehelsesamarbeidet (KHS) 

Kommunehelsesamarbeidet er en avtale om tverrkommunalt samarbeid i Vestre Viken helseområde, og består av de 21 kommunene i gamle Buskerud samt Asker og Bærum kommuner. 

Hensikten er å styrke kommunenes interesser i samhandling med Vestre Viken HF, at deltagerkommunene har oversikt over samhandlingsfeltet, og blir bedre i stand til å realisere både kortsiktige og langsiktige mål. Gjennom det tverrkommunale samarbeidet i KHS skal erfaringsutveksling, samarbeidstiltak og utviklingsprosjekter bidra til å styrke kommunenes tjenesteutvikling.

KHS har ikke beslutningsmyndighet på vegne av kommunene, men er en støtte for kommunene slik at de får et godt beslutningsgrunnlag internt og i samarbeid med Vestre Viken HF. 

Kommunehelsesamarbeidet har laget en egen nettside som forteller mere om hvordan arbeidet er organisert i vår region, hvem som representerer ditt område og referater fra etablerte samhandlingsforma. Nettsiden inneholder også lenker til aktuelle nettsteder hvor du kan innhente kunnskap og styringsdata.

Nettsiden til KHS finner du ved å klikke her

Koronavirus/Covid-19

Klikk her for info om koronavaksine.
Klikk her for info om testing og luftveissymptomer.

Vaksine mot sesonginfluensa

Dersom du er i risikogruppa, anbefales du å vaksinere deg mot sesonginfluensa. Henvend deg til din fastlege for å bestille tid.


Opprettet: 16.10.2013 16:18